L.Dragnea este personajul care a făcut din Teleorman o feudă personală. Banii publici, de la CJ Teleorman, unde individul este preşedinte, ajung, prin metoda suveica, direct în conturile familiei sale. Deşi Dragnea a evitat, de fiecare dată, să recunoască legătura dintre Teldrum şi dumnealui, tot mai multe elemente vin în sprijinul acuzaţiei că Dragnea este un individ corupt.
Cum bine se ştie, şi recunoaşte chiar Dragnea, hotelul Turris din Turnu-Măgurele este proprietatea soţiei baronului, Bombonica Dragnea. Chiar din 2002, atunci când Marian Fiscuci a devenit patronul Teldrum (în acte, evident, în realitate, în nici un caz!), firma Teldrum a semnat un contract de închiriere a unor spaţii din hotel Turris. Astfel, din noiembrie 2002 până în februarie 2007, adică patru ani şi jumătate, hotelul familiei Dragnea a fost închiriat şi a intrat în "fondul de comerţ" al TelDrum, care a desfăşurat în această perioadă activităţi comerciale secundare specifice (hoteluri cu restaurant).
Domnule Dragnea, banii CJ Teleorman treceau la Teldrum prin licitaţiile aranjate (raport al Comisiei Europene) la hotelul unde Bombonica Dragnea are 95 % din acţiuni. Din 2005, acelaşi hotel găzduieşte şi sediul Radio Sud, proprietate a firmei Tel Drum. Până acum, Fiscul nu a avut instrumente să probeze că Liviu Dragnea este beneficiarul real al unor afaceri pe care acesta nu le recunoaşte.
Cu metodele indirecte de control recent legiferate, oamenii Fiscului şi procurorii, dar şi inspectorii ANI, pot ajunge, mergând pe urma banilor, la adevăraţii beneficiari şi nu doar la deţinătorii din acte.
Structura de acţionariat nu mai contează dacă se dovedeşte că banii publici alocaţi Tel Drum, din fonduri bugetare sau europene, au ajuns să îngroaşe veniturile familiei Dragnea. Aşteptăm ca DNA să se sesizeze în acest caz clar de corupţie, marcă înregistrată Liviu Dragnea.