Societatea care are cel mai mult pământ în arendă în această zonă este renumita Teldrum.
Deşi a luat aproape tot pământul, proprietatrii firmei nu se mulţumesc şi vor să acapareze tot. O asociaţie mult mai mică, în comparaţie cu Teldrum, a fost ameninţată să cedeze pământul. Conducerea asociaţiei nu a fost de acord şi nu a cedat la ameninţări. Când a început campania de semănat asociaţia a avut nevoie de motorină, dar nu a mai putut să cumpere pentru că staţia PECO din Turnu primise "ordin" să nu mai dea motorină decât cu bani cash. Pământul a rămas nelucrat şi astfel cei care au pământ în arendă la această societate nu vor putea primi ceva.
Prima parte a planului, de acaparare a acestei asociaţii agricole de către Teldrum, a reuşit. Până la urmă proprietarii de pământ vor fi nevoiţi să cedeze pământul societăţii Teldrum, care va rămâne fără vreo concurenţă. Monopolizarea pământului va face ca proprietarii de pământ să primească atât cât vor dori cei din conducerea Teldrum. La seminarul PSD pe teme agricole, organizat de domnul Dragnea la Turnu-Măgurele, nu s-a vorbit nimic despre cum a reuşit Teldrum să-şi înghită concurenţa din zonă şi să facă legea în domeniul arendării pământului. Mulţi dintre cei care au pământ la Teldrum sunt oameni în vârstă şi se mulţumesc, de voie sau de nevoie, cu ceea ce le oferă această societate agricolă.
Profitul uriaş al Teldrum părăseşte zona Turnu-Măgurele, mergând la Bucureşti şi slujind dorinţa de mărire a domnului Dragnea. Aşa cum pe timpuri boierii foloseau profitul din exploatarea pământului pentru a-şi ţine odraslele în străinătate, aşa şi domnul Dragnea foloseşte aceşti bani pentru a-şi trăi viaţa în lux şi opulenţă.
Agricultura reală este departe de agricultura propagandistică a domnului Dragnea.